Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
Anmälan 2019


Anmälan öppnar den 7 januari 2019 kl 9:00 och stänger senast den 28 februari kl 9:00. 


Notera att om lägret blir fullt tidigare så kan vi komma att stänga anmälan tidigare. Då kommer de som anmäler sig efter det att lägret är fullt att hamna på en reservlista. 

Vi kan också komma att stänga anmälan till vissa veckor som tidigt blir fulla.


Anmälan till lägret är nu stängd.


Anmälningsavgiften är 500 kr per barn (oberoende av antal veckor). Anmälningsavgiften faktureras till angiven mailadress i anmälningsformuläret. Observera att anmälningsavgiften tillkommer utöver lägeravgift och tränaravgift. Anmälningsavgiften som är betald, går ej att få tillbaka om man inte vill fullfölja sin anmälan till lägret.


Om något blivit fel i anmälan? Eller du kanske vill komplettera med något? 

Gör inte ytterligare en anmälan utan maila till; falkenbergslagret@gmail.com


Notera att vi är en ideell förening och alla som jobbar med lägret gör det på sin fritid. 
Ha därför överseende med att mailsvar kan dröja några dagar. 

Tack för förståelsen!

Lägeravgifter 2019

2 ispass/dag: 

3190 inkl kost och logi

2650 enbart kost

2150 ingen kost och logi


3 ispass/dag: 

3675 inkl kost och logi

3150 enbart kost 

2650 ingen kost och logi


OBS! Lägeravgiften är exkluderad tränaravgiften som faktureras av respektive tränare. Tränaravgiften tillkommer utöver lägeravgiften och faktureras och betalas direkt till tränaren, kontakta gärna vald tränare för att få en exakt kostnad. Kostnaden kan variera från 1 100 kr och uppåt per vecka beroende på antal träningstimmar, antal åkare i grupperna samt tränare.


I lägeravgiften ingår inte kostnad för säng. Det går bra att hyra en säng med madrass mot en kostnad av 250:-/lägervecka.
Registrera att du vill hyra säng i anmälningsformuläret via länken. Om man inte vill hyra säng får man själv ta med säng eller någon form av madrass. Alla tar förstås med eget täcke, kudde och lakan eller sovsäck och lakan.


Viktiga datum 2019

  7/1 2019    Anmälan öppnar

  4/2 2019    Fakturering av anmälningsavgiften startar
28/2 2019    Anmälan stänger
  1/4 2019    Bekräftelse med faktura skickas till åkarna
  1/5 2019    Sista betalningsdag för lägeravgiften

Betalning 2019


Betalningsförfarande:
När betalningen av anmälningsavgiften är registrerad på MKKs konto är anmälan giltig. Efter anmälningstiden slut sätter tränarna samman träningsgrupperna.
En bekräftelse på lägervecka skickas till varje åkare i form av en faktura på lägeravgiften. När betalningen är registrerad på MKKs konto är anmälan giltig.
Om betalning uteblir efter sista betalningsdag mister åkaren sin plats på lägret.

Vid händelse av att det är många åkare som önskar samma period kommer platserna att fördelas efter anmälningsdatum (förutsatt att anmälningsavgiften är betald senast sista betalningsdag). Kan vi inte erbjuda önskad lägervecka och/eller tränare kommer åkaren få alternativa förslag på träningsvecka och/eller tränare.

Viktiga datum att komma ihåg 2019:

  7/1    Anmälan öppnar
  4/2    Fakturering av anmälningsavgiften startar
  28/2  Anmälan stänger senast
  1/4    Bekräftelse med faktura skickas till åkarna
  1/5    Sista betalningsdag för lägeravgiften

Återbetalning vid skada:

Förutsättningar som behöver uppfyllas för återbetalning är att läkarintyget intygar att åkaren är fysiskt skadad senast 2 veckor före start av lägervecka, på det sätt att det hindrar åkaren från att delta på lägret samt att lägerledningen informeras om detta senast 2 veckor före start av lägervecka. Tyvärr kan ingen återbetalning ske av lägeravgiften för uppkommen fysisk skada kortare än 2 veckor före lägerstart eller vid skada under lägerveckan. Anmälningsavgift kan dock tyvärr ej återbetalas.