SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Skridskoskola
MKKs Skridskoskola 2023
2021-08-08 18:57
Skridskoskolan är MKKs nybörjargrupp för barn och ungdomar som vill lära sig åka skridskor och börja träna på de första grunderna inom konståkning. 
 
Vårterminens skridskoskola har glädjende nog varit otroligt populär och alla våra grupper är fulla. Därför kan vi tyvärr inte ta emot fler åkare denna termin. Anmälan för höstterminen kommer att öppna i augusti.
 
Här kan ni ta del av generell ingformation om vår skridskoskola: 
 
Träning i skridskoskolan
Skridskoskolan är MKKs grupp för nybörjare och här lär vi ut de viktigaste grunderna i skridskoteknik. Om du går vår skridskoskola så kommer det bli mycket roligare att åka skridskor till exempel i skolan och på "allmänhetens åkning". Du kommer bland annat att lära dig att åka framåt och bakåt på rätt sätt - åka på ett ben - tvåfotspiruett - saxa - några olika hopp (jämfota, ponny). Du tränar också upp din balans, som blir till god nytta när du till exempel åker skidor. Vår träning bedrivs av utbildade tränare! Efter 1-2 terminer i skridskoskolan finns det möjlighet att fortsätta träna konståkning i en fortsättningsgrupp.
 
Ålder och grupper
 
Vi välkomnar åkare från 3 års ålder och upp till tonåringar. Vi delar in åkarna i mindre grupper efter ålder där träningen anpassas efter detta.
 
Träningstider Våren 2023
Skridskoskolan har träning två gånger i veckan:
 

Vanligtvis har vi en tid på helgen i Åby ishall och en veckodag i Kållereds ishall. Tider för hösten 23 publiceras i slutet av sommaren. 

 

Pris
Skridskoskolans avgift är 1000 kr/termin. Ni är varmt välkomna att prova på att åka med oss en gång innan ni bestämmer er.
 
Betalning 
Terminsavgiften betalas via swish, information om detta får ni då ni anmält er.
 
Hyra skridskor
Det finns möjlighet att hyra skridskor av föreningen till en kostnad av 300 kr/termin. Om ni vill hyra skridskor så är det endast möjligt i Åby ishall på söndagar. Uthyrningen öppnar 30 min innan lektionen startar. Kom i god tid för att hinna prova ut skridskor. Skridskorna skall lämnas tillbaka när terminen slutar annars debiteras en avgift om 2000 kr.
 
 
Anmälan
 

Anmälan till Vårterminen är stängd.

 

Skridskoskolans grupper är fulla och vi kan tvärr inte ta emot fler åkare denna termin.

 

Anmälan för höstterminen kommer att öppna i augusti. 

 

Om ni har frågor eller vill ha mer information, kontakta oss på: skridskoskola@molndals-kk.com

 

Varmt välkomna!