SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Skridskoskola
MKKs Skridskoskola
2021-08-08 18:57
Vi planerar att starta höstterminen i slutet av september.  Mer information om tider och länk till anmälan kommer publiceras på denna sida i August.
 
Här kan du ta del av generell information om våran skridskoskola:
 
Vill du lära dig åka skridskor?
Skridskoskolan är MKKs grupp för nybörjare och här lär vi ut de viktigaste grunderna i skridskoteknik. Om du går vår skridskoskola så kommer det bli mycket roligare att åka skridskor till exempel i skolan och på "allmänhetens åkning". Du kommer bland annat att lära dig att åka framåt och bakåt på rätt sätt - åka på ett ben - tvåfotspiruett - saxa - några olika hopp (jämfota, ponny). Du tränar också upp din balans, som blir till god nytta när du till exempel åker skidor. Vår träning bedrivs av utbildade tränare! Efter 1-2 terminer i skridskoskolan finns det möjlighet att fortästta träna konståkning i en fortsättningsgrupp.
 
Ålder och grupper
I skridskoskolan tar vi emot nya åkare under terminen så länge det finns plats i grupperna.
Vi välkomnar åkare från 3 års ålder och upp till tonåringar. Vi delar in åkarna i mindre grupper efter ålder.
 
Träningstider

 

Skridskoskolan har träning två gånger i veckan.

 
Hyra skridskor
Det finns möjlighet att hyra skridskor av föreningen till en kostnad av 300 kr/termin. Om ni vill hyra skridskor så är det endast möjligt i Åby ishall. Kom då minst 30 min innan för att hinna prova ut skridskor. Skridskorna skall lämnas tillbaka när terminen slutar annars debiteras en kostnad om 2000 kr.
 
Pris
Skridskoskolans avgift är 1000 kr/termin. Ni är varmt välkomna att prova på att åka med oss en gång innan ni bestämmer er.
 
Betalning 
Terminsavgiften betalas via swish, information om detta får ni då anmält er.
 
Anmälan
 

Anmälan till höstterminen kommer att öppna i Början av augusti.

 

 
Om ni har frågor eller vill ha mer information, kontakta oss på denna adress: skridskoskola@molndals-kk.com

 

Varmt välkomna!