SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
AVGIFTER

 

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 500 kr per åkare (oberoende av antal veckor). Anmälningsavgiften faktureras till den e-postadress som du har angett i anmälningsformuläret. Återbetalas ej.

 

Lägeravgifter

2 ispass/dag (sista dagen endast ett ispass)

1 danspass

1 fysträningspass

3 490:- lägeravgift inklusive kost och logi (hyra av säng tillkommer)

2 950:- lägeravgift och kost

2 450:- lägeravgift utan kost och logi

 

3 ispass/dag (sista dagen endast två ispass)

1 danspass

1 off-ice pass

3 990:- lägeravgift inklusive kost och logi (hyra av säng tillkommer)

3 450:- lägeravgift och kost 

2 950:- lägeravgift utan kost och logi

 

 

Tränaravgift

Tränaravgiften tillkommer utöver lägeravgiften och faktureras och betalas direkt till tränaren. Kostnaden kan variera från 1 100 kr och uppåt per vecka beroende på antal träningstimmar, antal åkare i grupperna samt tränare. Har du frågor är du välkommen att kontakta vald tränare för att få prisuppgift.

 

Hyra av säng

I lägeravgiften ingår inte kostnad för säng. Det går bra att hyra en säng med madrass mot en kostnad av 250:- per lägervecka. Registrera att du vill hyra säng i anmälningsformuläret via länken. Om man inte vill hyra säng får man själv ta med säng eller någon form av madrass. Alla tar förstås med eget täcke, kudde och lakan eller sovsäck och lakan.