SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
BETALNINGSVILLKOR
Betalningsansvar
Din anmälan innebär att du tagit på dig ett betalningsansvar för anmälningsavgiften, lägeravgiften och tränaravgiften.

 

Bekräftelse - får du via mail du angett.

Kontrollera att den stämmer med din anmälan. Om du inte fått den bör du kontrollera din skräppost. Den kan ligga där.  

Beroende på dina val kan sänghyra, kost och logi ingå i bekräftelsen. Där kommer även den totala lägeravgiften att stå, detta är då den summa ni swishar in.

Var noga med att ange åkarens för och efternamn plus personnummer.

 

Kostnader för ändringar

Klubbens målsättning är att hålla nere kostnaderna för våra åkare. Därför är det viktigt att vi försöker minska antalet ändringar. Varje ändring medför en inte obetydlig insats både för de ideellt arbetande samt medarbetare i klubben. Eftersom det innebär en kostnad kommer vi att debitera ut 300 kr för varje ändring.      

 

Anmäld period

Anmälan gäller respektive hela perioder. Det innebär att man inte kan välja dagar att delta.

 

Betalning av anmälningsavgift, lägeravgift och tränaravgift kommer att ske i tre steg.

Efter anmälan betalar du anmälningsavgiften med SWISH SE UNDER AVGIFT,

När anmälningsavgiften är inbetald är anmälan giltig.

 

Du kommer därefter att få en bekräftelse via mail med din lägeravgift som skickas ut löpande med start 2024-03-31

Tränaravgiften kommer från respektive tränare eller förening. 

 

Betala lägeravgift och tränaravgift inom angiven tid

Till din angivna e-postadress får du en bekräftelse på vald vecka. Ange åkarens för och efternamn plus personnummer när ni swishar in avgiften. Viktigt att betala i rätt tid så att vi kan planera för deltagarna. Betalas inte lägeravgiften i rätt tid placeras åkaren på reservplats.  Infrmation om avgift finns under rubrik AVGIFT.  Lägg till 280:- om du önskar säng.

   

Betalning tränare

Till din angivna e-postadress får du en faktura eller en bekräftelse på din tränaravgift som faktureras separat eller swishas in. Beroende på tränare kan avsändare vara tränaren eller MKK. Om betalning inte inkommit sista betalningsdag riskerar du att påföras tilläggsavgifter.  

 

Återbetalning vid skada

Förutsättningar som behöver uppfyllas för återbetalning är att läkarintyget intygar att åkaren är fysiskt skadad och inte kan deltaga. Sänds läkarintyget in minst fyra veckor innan vald period startar återbetalas 50% och vid senare avanmälan återbetalas 0 kr. Kontrollera gärna din hemförsäkring, där kan finnas möjligheter till ersättning.

 

Ångerrätt

Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från anmälningsdagen.  Du ångrar genom att skriva ett mejl till falkenbergslagret@gmail.com