SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
Värdegrund ÖRA och REGLER
ÖPPENHET 
 
RESPEKT 
 
ANSVAR
 
Lägrets värdegrund syftar till att skapa en god anda och förutsättningar för att samtliga deltagare skall känna sig välkomna och efter genomfört läger kunna vända hemåt med många fina minnen och förhoppningsvis nya vänner.
 
Öppenhet står för att alla skall känna sig välkomna och inkluderade i lägrets gemenskap oavsett ålder, kön eller klubbtillhörighet. Öppenhet står även för att aktivt inkludera kamrater/deltagare i det fall någon verkar hamna utanför.
 
Respekt står för att vi skall respektera varandra och varandras olikheter. Vi är alla olika som personer och man skall bemöta sina medmänniskor på ett sätt så som man själv vill bli bemött. Respekt innebär också att man respekterar lägrets ordningsregler samt de instruktioner som ledare och lägerpersonal ger.
 
Ansvar står för att samtliga lägerdeltagare har ett gemensamt ansvar för att medverka till att alla på lägret får en trevlig upplevelse med sig hem. Alla har ett ansvar i att bidra till att ingen utsätts för mobbing, utfrysning, kränkande tilltal eller särbehandling. Alla har ett ansvar att inte stå passiv i det fall man kan misstänka att någon far illa.