SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
Vanliga frågor och svar

Får jag pengarna tillbaka vid avbokning?

Den informationen finns i fliken BETALNINGSVILLKOR - se ovan

 

Får jag övernatta på skolan mellan perioderna?

Det är inte möjligt pga säkerhet- och ansvarsfrågor.

 

Jag har inte fått fakturan från för anmälningsavgiften!

Kontrollera i skräpposten. Om den inte finns där  skriv till lägermejlen. 

 

Min dotter/son kan inte äta alla mål som vi betalat för! Kan jag äta lunch tillsammans med henne då?
Svar: Nej! Det finns bara ett visst antal beställda måltider och det skulle innebära att maten inte räcker till de som beställt.

 

Vi kommer över dagen och besöker vår dotter/son på lägret idag! Kan vi betala extra och äta tillsammans i matsalen?
Svar: Nej! Det finns bara ett visst antal beställda måltider och det skulle innebära att maten inte räcker till de som beställt. Det är tydligt angivet i utskickad information.

 

Vi har inte beställt någon mat då vår dotter/son inte bor på lägret! Kan vi sitta i matsalen och använda micron för att värma medhavd mat?
Svar: Nej! Har man gjort valet att inte köpa mat på lägret så kan man inte heller använda matsalens faciliteter då utrustningen är till för matsalens personal. Egen medhavd mat kan även medföra risk att föra in otillåtna allergener samt eventuell matsmitta.

 

Vår dotter/son bor inte på lägret! Kan hon/han vara på lägret under dagen och att vi hämtar i eftermiddag?
Svar: Ja det går bra! Meddela dock lägerledarna då ni hämtar/lämnar så att de är medvetna om barnet är på plats eller ej. Detta är viktigt ur utrymningssynpunkt.

 

Vår dotter/son bor inte på lägret! Kan hon/han få ha en säng i ett rum för att vila på mellan passen.
Svar: Nej! Rummen är endast för de åkare som har betalat för övernattning. De måste kunna känna trygghet i att obehöriga inte rör sig i deras rum. Undantag finns då man betalat för övernattning men ej valt att bo på lägret.

 

Får vi komma på besök på lägret?

Det går bra. Berätta för lägerledarna vem ni är och vem ni besöker. Det är ok att titta in i rummen men inte gå in och vistas i sovutrymmena. Tänk på att är många andra som bor i rummet. Det finns platser att umgås på strax utanför rummen men även i det stora uppehållsrummet.