SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Synkroniserad Konståkning
Team Relight

Team Relight är Mölndals konståkningsklubbs mixed-lag. Mixed-laget startades säsongen 2012/2013. Relight är ett team för åkare som inte längre vill satsa på en elitkarriär och som åker synkro för att det är roligt. Du skall kunna åka i Team Relight och kombinera det med både skola, fritid och arbete.

 

Vem får åka med Relight?

Du som åkare skall ha fyllt 13 år. Kunskapsnivån i laget är varierande, därför är det viktigt att du som åkare provar på att åka med oss för att se om Relight kan vara något för dig. Kunskapsnivån är inget som hindrar dig ifrån att komma till oss, alla är välkomna! Självklart går det också bra att fråga tränaren om man känner sig osäker. Laget tränar enbart under huvudsäsong som lag, det går självklart att lösa om man vill åka försäsong eller eftersäsong, frågan kommer alltid när det blir aktuellt. Eftersom vi har begränsat med is så kommer det perioder där vi tränar enbart program; skridskoteknik och steg läggs in i träningarna när vi känner oss klara och redo med programmet.

 

Kontakt: 

Julien Leclerc | julien@molndals-kk.com - 0723339199

 

Team Relight på Sjöslaget 2024