SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Läger
Falkenbergslägret 2021 inställt
2021-03-02 14:04

I vårt tidigare meddelande hade vi en förhoppning om att kunna genomföra lägret. Vi känner nu att det finns alltför för många hinder för att genomföra ett läger. Vår förhoppning var att en betydligt minskad smittspridning och omfattande vaccinering under februari/mars skulle få pandemin under kontroll. Nu ser vi att vaccinationen av vuxna sannolikt inte är klar förrän efter sommaren.  

 

Med anledning av ytterligare skärpta restriktioner och ny lagstiftning bedömer vi att myndigheterna inte kommer att upphäva rekommendationen angående lägerverksamhet (gäller i nuläget till 30/6). Det finns till och med risk för att den rekommendationen skärps. 

 

Med anledning av det försämrade pandemiläget bedömer vi att det inte är möjligt att genomföra Summer Camp 2021.   

 

Självklart är vi mycket ledsna över att behöva ställa in lägret. När den sammanvägda bedömningar visade på svårigheterna att genomföra sommarlägret bedömde vi att det var viktigt för både tränare och alla åkare att få besked i god tid.  

 

MKK kommer att erbjuda sommarträning på hemmaplan. Eftersom Åby ishall renoveras under sommaren kommer träningen att ske i Kållered. Vi återkommer med med information om detta men sannolikt kommer träningen att genomföras veckorna 25, 26 och 27.

 

mvh

Lägerplaneringsgruppen  

Tullbroskolan
2018-12-22 16:21

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen