SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Synkroniserad Konståkning
Team Twilight

Team Twilight

Team Twilight är Mölndals konståkningsklubbs debutantlag. Debutantlaget startades säsongen 2003/2004. Twilight är ett team för åkare från nio års ålder som har tagit tredje märket. Du skall kunna åka i Team Twilight och kombinera det med din singelträning. Åkarna uppmanas att delta på de läger som laget anordnar samt sommarläger med singel och/eller synkro i Falkenberg. Säsongen startar vecka 32 med uppstartsläger i Åby alternativt Kållereds ishall.

 

Vem får åka med Twilight?

  • Åkare som har tagit klubbens tredje märke och behärskar framåt treor och mohawker, saxningar framåt och bakåt med fart och fattning, flygskär på en framåt ytterskär. 
    Har på sikt att behärska: bakåt treor, dubbeltreor, framåt innerskär twizzlar, biellman, leverans, flygskär med skärombyte m.m... Åkare i Team Twilight introduceras till svårare steg och tränar på svårare synkro element.

 

Kontakt: 

Julien Leclerc och Molly Ruf - julien@molndals-kk.com - 0723339199 

 

Team Twilight på Kungsbacka Synkropokal 2024