SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndals Konståkningsklubb
Synkroniserad Konståkning
Team Limelight

Team Limelight

 

Team Limelight är Mölndals konståkningsklubbs ungdomslag. Team Limelight är ett lag för åkare i åldrarna 10-15 år. Du skall kunna åka i Team Limelight och kombinera det med din singelträning. Åkarna uppmanas att delta på de läger som laget anordnar samt sommarläger med singel och/eller synkro i Falkenberg. Säsongen startar vecka 32 med uppstartsläger i Åby alternativt Kållereds ishall.

 

Vem får åka med Team Limelight?

  • För dig som har åkt i Team Twilight eller singel och som behärskar bakåt treor, dubbeltreor, framåt innerskär twizzlar, biellman, leverans, flygskär med skärombyte m.m... 
    Har på sikt att behärska: Svåra vändningar, twizzlar på olika skär och ben placering, synkroniserad piruett (alla enkla positioner). Laget tränar på svårare synkro element där  svåra vändningar kan kombineras i serier. Åkarna kommer att introduceras till roll-spel, åka med fart och känslor. 

Kontakt

Julien Leclerc och Molly Ruf – julien@molndals-kk.com - 0723339199